Twaalf Gentse voetbalclubs ondertekenen charter 'Elk Talent Telt' van vzw Voetbal in de stad ...

Op dinsdag 8 september 2015 was er de persvoorstelling in de Oostenrijkse Zaal in het Stadhuis van ‘Elk talen telt’.

Gent - Op het Gentse stadhuis ondertekenden Hou ende Trou Zwijnaarde, Jago Sint-Amandsberg, KAA Gent Ladies, KRC Gent-Zeehaven, KVE Drongen, KVV Sint-Denijssport, KSCE Mariakerke, SKV Oostakker, Standaard Muide, SV Wondelgem, VSV Gent en KAA Gent dinsdagavond het charter 'Elk Talent Telt', een nieuwe pijler van vzw Voetbal in de stad, de communitywerking van KAA Gent. De Gentse eersteklasser zorgt er mee voor dat de neuzen van de clubs uit de Gentse regio allemaal in dezelfde richting wijzen, zowel op sportief als op maatschappelijk vlak. KAA Gent zorgt voor heel wat nieuwe initiatieven, niet alleen op competitief vlak, maar ook op het recreatieve met de Buffalo Cup, een scholencompetitie, en de Buffalo League, de buurtpleinwerking in Nieuw Gent.

Een speciaal Fonds 'Elk Talent Telt' zorgt ervoor dat een deel van transfergelden van jonge spelers binnen de betrokken clubs blijft. KAA Gent manager Michel Louwagie drong er bij schepen van Sport Resul Tapmaz wel op aan dat er bijkomende accommodatie en infrastructuur nodig is om alle geplande initiatieven van 'Elk Talent Telt' optimale kansen te geven. U leest er meer over in de gedrukte editie van De Gentenaar van woensdag.

Voor onze club was voorzitter Alain De Wever, gerechtigd correspondent Karel Van Wassen en Jeugdsecretaris/jeugdtrainer Frank Van Heydegem vertegenwoordigden onze club en ondertekenden het charter !

De Gentenaar van 09/09/2015.

Groeten, Het Bestuur.
image-32481-PDF.png?1442855481421
            Klik hier !!!