image-205510-Sponsorbrochure_website_(Kopie).w640.jpg
Voorwoord

Sponsoring is voor een voetbalclub als KSCE Mariakerke van zeer groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven de club onder andere de mogelijkheid om materialen aan te schaffen, nieuwe kledij te kopen, de accommodatie te verfraaien en activiteiten te organiseren. Uiteindelijk komt dit de uitstraling van de club en haar leden ten goede. Een levendige club trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en uiteraard meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de club.

De huidige sponsoren zijn een overeenkomst aangegaan, niet alleen om hun eigen naamsbekendheid en maatschappelijke betrokkenheid te vergroten, maar vooral ook omdat ze de vereniging en hun leden een warm hart toedragen. Het bestuur zal alles in het werk stellen om de eer en de goede naam van de sponsoren hoog te houden en de uitstraling van de club sportief, correct en sfeervol te houden.

​Deze sponsorbrochure beschrijft de sponsormogelijkheden die voor u interessant zijn en geeft ook inzicht in wat de sponsor van de club mag verwachten.

1. Inleiding
KSCE Mariakerke is sedert vele jaren een stevig begrip in onze deelgemeente. Met een team van gedreven bestuursleden, goed opgeleide trainers,  gemotiveerde ploegbegeleiders en vrijwilligers zorgen we er samen voor dat de voetballende jeugd uit de omgeving in een aangenaam kader en sportieve sfeer hun favoriete sport kunnen beoefenen. We streven ernaar dat iedereen in onze club even veel aan bod komt en het naar zijn zin heeft. Vanuit een goed georganiseerd bestuur en een gedegen jeugdopleiding is het onze betrachting om spelers op te leiden die alle aspecten van het voetbalspel beheersen. Op die manier willen we onze visie bewerkstelligen: een succesvol en lokaal seniorenelftal tot stand brengen bestaande uit spelers die we zelf hebben opgeleid.

2. Enkele cijfers
- aantal leden: 400
- aantal seniorenteams: 3 heren, 1 dames
- aantal jeugdploegen:  20
- aantal vrijwilligers: 60

3. Contactgegevens
- adres: Polderkenslaan 31, 9030 Mariakerke
- website: http://www.ksce-mariakerke.be/
- bank: VDK  BE 8909 5426 1173

  • 4. Sponsormogelijkheden
  • Het hoofdterrein van KSCE Mariakerke wordt omringd door diverse reclameborden van een hoge kwaliteit wat betreft materiaal en belettering. Door middel van een reclamebord kunnen wij de naam en het logo van uw firma onder de aandacht brengen van de bezoekers van ons sportcomplex. Voor bordreclame wordt een contract afgesloten voor de duur van 3 jaar.
Wat krijgt u van ons
- Een abonnement voor alle thuiswedstrijden van KSCE Mariakerke
- Een uitnodiging op onze nieuwjaarsreceptie
- Een vermelding als sponsor op onze website
- Een advertentie in onze infobrochure

Sponsoring wedstrijdbal
Bij de aanvang van een door u gekozen thuiswedstrijd, wordt uw bedrijf als sponsor vermeld vlak voor het aftrappen van de wedstrijd en mag u de ceremoniële aftrap geven.

Sponsoring op kledij
U kunt ook onze kledij sponsoren. Zo kan uw logo staan op onze wedstrijduitrustingen, op trainingspakken, sporttassen, polo’s, … Meer informatie kan u bekomen bij onze verantwoordelijken. U kan ook onze jeugdwerking sponsoren.

Andere mogelijkheden
Er zijn natuurlijk nog andere manieren hoe u onze club kan sponsoren. U kan altijd met uw voorstel terecht bij onze verantwoordelijken.

Zie bijgevoegde lijst
Alle andere voorstellen worden met de verantwoordelijken besproken.

Cel sponsoring: Contacteer
Dirk Verbeke: dirk.verbeke@sintlievenscollege.be – GSM 0479/805619
Patrick Geerseau: geerseau.patrick@gmail.com – GSM 0473/910392

Met vriendelijke groeten,
Bestuur KSCE Mariakerke

   Sponsoring Voetbalclub KSCE Mariakerke ... 

​- Plaatsen publiciteit in het clubhuis (0.80m x 0.40m) tegen 75 euro per jaar (excl. btw) voor de periode van 3 jaar

- Plaatsen publiciteit in het clubhuis (2.00m x 0.45m) tegen 175 euro per jaar (excl. btw) voor de periode van 3 jaar + aanmaak bord 100 euro (éénmalige kost)

- Plaatsen publiciteit op het clubhuis (2.00m x 1.00m) tegen 250 euro per jaar (excl. btw) voor de periode van 3 jaar + aanmaak bord 100 euro (éénmalige kost)

- Plaatsen publiciteit op het terrein (2.00m x 1.00m) tegen 150 euro per jaar (excl. btw) voor de periode van 3 jaar. Het eerste jaar 100 extra voor het aanmaken paneel + aanmaak bord 100 euro (éénmalige kost)

- Plaatsen publiciteit op het elektronische scorebord (3.00m x 1.00m) tegen 500 euro per jaar (excl. btw) voor de periode van 5 jaar + aanmaak bord 100 euro (éénmalige kost)

- 1 stel truien voor de categorie U6-U7-U8-U9-U10-U11 voor 400 euro voor 3 jaar (excl. btw)
- 1 stel truien voor de categorie U12-U13-U14-U15-U16-U17-U19-U21 voor 500 euro voor 3 jaar (excl. btw)
Kledij ploegbegeleiders (afhankelijk, t-shirts, polo’s, sweaters, trainings, regenjassen, …) vanaf 600 euro (excl. btw)

- Publiciteit infobrochure/seizoenskalender of Zomerliefbrochure vanaf 15 euro (excl. btw)
- Schenken wedstrijdbal jeugdploeg/dames ; 60,50 euro (incl. btw)
- Schenken wedstrijdbal eerste elftal ; 60,50 euro (incl. btw)

Alle prijzen zijn bespreekbaar !                   Sponsors ; zie website www.ksce-mariakerke.be