Beste Leon, van harte welkom in onze club ...

Kun je eens een overzicht geven van jouw voetballoopbaan, van jouw eerste ploeg tot … KSCE Mariakerke.
-
In mijn loopbaan ben ik gestart bij KSCE Mariakerke als 6 jarige. Ik heb er gespeeld tot mijn 10 jaar. Daarna ben ik naar Evergem center gegaan maar daar ben ik na 1,5 jaar al gevraagd voor de club waar ik het meeste heb bijgeleerd, Racing club Gent. Bij KRC GENT heb ik dus vanaf U13 tot en met beloften Nationaal voetbal mogen spelen wat een sportieve uitdaging was.

Positie ?
-
Ik ben 19 jaar ik speel al 13 jaar voetbal. Mijn voorkeur positie is op de 7 (rechts van voor) dit is dan ook mijn beste positie.

Favoriete club/speler/trainer ?
Mijn favoriete speler: “Lionel Messi” omdat ik ook niet de grootste ben en omdat Messi meestal alles op techniek doet en niet in duel.
- Mijn favoriete club: Barcelona.
- Mijn favoriete trainer: Josep Guardiola omdat hij de trainer is die, hoe dat de meeste het zeggen, het “tikki takka” voetbal speelt. Ik heb ook liever dat soort spel.


image-398857-Robin_Khalfa-aab32.jpg?1592490716618

Waarom koos je voor onze club ?
- Ik heb voor KSCE Mariakerke gekozen omdat ik daar ook ooit gestart ben en dat ik veel ambitie zie in de club.

Ken je reeds personen/voetballers in onze club ?
Ik ken Gianni Depoorter van vroeger bij racing zo een 2 jaar geleden, Damir Mirvic omdat ik aan zijn zoon training gaf op racing  en Henny Akari omdat ik samen met hem nu naar KSCE Mariakerke ben gekomen. 

Wat verwacht je van de reeks 1e provinciale ? Ken je daar ploegen ? ken je daar spelers ?
Ik verwacht veel van het 1 ste provinciale voetbal aangezien ik met de belofte van racing ook vaak tegen 1 ste provinciale moest spelen en we hadden het zeker niet altijd gemakkelijk. Er zijn redelijk veel andere spelers die ik ken bij andere ploegen zoals Drongen, Latem,...

Veel succes alvast bij onze club.