Onze dames hebben er een mooi seizoen opzitten ... 
22/05/2019

Onze damesploeg heeft een schitterend 2018-2019 seizoen achter de rug.
Ze halen in de voorronde van de Hofmancup 12 op 12, worden pas uitgeschakeld in de kwartfinale tegen de latere finalewinnaar FC Bosdam Beveren. In de competitie eindigen ze op een schitterende 4e plaats, de topdrie was voor KAA Gent (kampioen), FC Bosdam Beveren (gaat over naar 2e amateur) en KSK Beveren, zelfs voor KVE Drongen en KFC Merelbeke.

Ze wonnen 12 keer, speelden 3 keer gelijk en verloren amper 5 keer. Een mooie play-off1 dus.
Om hun seizoen af te sluiten gingen ze met de hele ploeg bij 2 sponsors als bedanking.
Ze aten een lekker hapje met een drankje in taverne 'de Heksenketel' in Belzele en in café 'Bij Ollie' in Mariakerke. Natuurlijk waren trainer Bjorn, speelster/afgevaardigde Amina en speelster/verantwoordelijke dames Sylvie ook van de partij.

Ze halen ook enkele versterkingen binnen voor volgend seizoen, Margaux Lambrecht (KVE Drongen), Shania Timmerman (KAA Gent, jeugd KSCE Mariakerke) en de zussen Verena en Margit Hörzenberger (beiden SK Wachtebeke).

In het weekend van 17 tot 19 mei gingen de dames op teambuilding naar Kluisbergen... . De sfeer zit zeer goed bij de dames. De bijhorende foto's tonen alleen maar blije gezichten. Dames, een welgemeende proficiat... .

Groeten, Het Bestuur.